Jag planerar flitigt vad jag ska träna den kommande veckan, moment, kampanjer och kedjor. Men jag har ju missat det viktigaste, mål och uppföljning. Inte konstigt det inte går speciellt mycket framåt. Eller framåt går det ju, men inte i den takt det borde. Men nu har jag hittat en viktig faktor för att förbättra oss.

24timmars ältande på jobbet har gett resultat eller är det läsandet på alla lärorika bloggar? Tror det är en kompott av båda ! Men nu har jag skrivit nya delmål för veckan som ska följas upp på söndag. Spännande att se.

20130219-004644.jpg

Målen är: hitta tillbaka till positionen i ff, Kite har blivit väldigt tight/hängig på mig. (Slaskbelönat på promenader och tydligen fått det att fastna! )

80%rätt i stimulkontroll i bakmarch

1 minuts platsliggning med leksaksstörning

 

Annonser