Kite börjar gå riktigt bra och vi har hittat ett härligt flow i träningen. Idag var vi på en stor parkering och tränade, hon skötte sig galant. Bildörrar, gråtande barn, förbipasserande etc var inget som störde fröken. Visst hon blir lite het, men med mycket stadga och koncentration håller hon huvudet öppet!

Första passet jobbade vi med fokus, stadga och platsligg. Mycket godislek och godisbelöningar. Nästa pass blev det lite kedjor, en av de: Stå u. gång, inkallning in i bakmarsch, halt x sec, transport till apporten, apportering 8sec, transport av ”plan”. Dunderbelöning med flera häftiga leksaker.

Jag har vart duktig på att belöna när momentet anses slut, Kite blir lite frustrerad när belöningen uteblir i form av att hon skuttar ur possition och frågar om lek, men hon är snabb att hitta tillbaka och fråga om ny uppgift. Shame on me för dålig belöningsplanering ! I kedjans helhet är jag grymt nöjd, hon utförde momenten enligt min målbild och den kändes riktigt bra att leka med häftiga Jolley-bolls efteråt !

kite louiseTänk att mitt troll börjar bli så duktig ❤

Annonser