Idag mådde Tova bättre och fick följa med på promenad i snöstorm. Idag var det tungt att gå, oplogade vägar med blankis under snön, motvind och stora snöflingor. Men vi krigade oss ut ett par kilometer iaf !

Kite går nästan alltid lös och aldrig i skritt. Hon travar ofta på dubbla spår och bygger snea muskler, vilket inte är bra. Så idag tog jag tjuren i hornen och sydde en Y-sele. Här ska skritttränas i pudersnön på raka spår !

Tyvärr hade jag bara mossgrönt band hemma och rexlexbandet jag tänkt sy på var för brett. Men för att vara den första selen jag syr helt själv är jag ganska nöjd!

bild(3)

Nu på kvällen masade vi oss ut från soffan för lite träning på magasinet. Jag är så glad att jag har den möjligheten, det är snöfritt och bra upplyst. Kite närmar sig verkligen en start i LK1. Platsligg i en hel minut, ett helt fritt följ+ligg u. gång utan belöning. Jättebra stå u. gång och inkallning och hoppet är på gång, eller rättare sagt ingångarna!

Tova fick göra några rutskick, en rut-inkalling och lite fritt följ. Oj vad hon var på idag, ganska mycket plogande i FF men superbra rutanskick. Så nöjd med henne med!
bild(4)

Nu myser vi i soffan och jag ska trycka i mig en chockladmousse med hallon ! Mums = )

bild(7)

Annonser