Igår hade Kite och jag en heldag ihop. Vi gick en långpromenad helt själva, eller hon, jag, bollen och lite godis. Vi tränade och lekte. Det var en riktigt rolig långpromenad trots halka och mycket snö. Det var första gången Kite och jag gick själva tror jag. Annars är ju Tova alltid med. Men igår var hon halt och hängig och fick stanna hemma.

Vid lunch kom Katta med grabbarna och vi tränade lydnad på magasinet. Både Kite och jag var duktiga, gör jag rätt (är lugnt och still) gör Kite till 99% rätt. Men eftersom jag är som en förrvirrad höna är det inte alltid helt lätt. Men det gick bra. Vi höll oss även till dagens träningsplan ! Jag var mycket nöjd med träningen och har börjat våga tänka tävlingen igen!

Så nu har vi två månader på oss att tävlingsträna, träna med kommendering och platsligg med okända hundar. Kite är ju en dam med många åsikter, tyvärr är hon inte blyg att skrika på de hon tycker är fula eller ser märkliga ut. Självklart är detta också mitt fel, jag har ju inte lärt henne att det med är hundar och man måste acceptera allas utseende. Även om man inte behöver älska alla kan man iallafall hålla tyst om sin åsikt ! ; ) Igår gick vi promenad i staden och mötte två BC på långt håll. Gissa vem som självklart var tyst ? Ja Kite så klart, då kunde hon vifta på svansen och se glad ut minsann.

kite snö

Annonser