En bra helg. I fredags åkte jag och hundarna till Anna på Jogestorp för lite vallning. Kite gick ganska bra, men hade en liten knäpp i flankerna… Sista passet gick hon ganska fint, när jag inte styr och ställer blir det bättre…

JimAnnas fina Jim

På kvällen åkte jag och Fredrik till stan för 4-års firande av vårt förhållande. Myspys på resturangen Enoteket, helt fantastisk mat ! Rekommenderas starkt.

I lördags packade vi bilen full med hundar, kläder, pyssellådor och fikakorg- en heldag i Vånga hade vi framför oss.

Vi började hos Anna i fårstallet. Kite gjorde sådana otroliga framsteg det kom små glädjetårar :’) Bästa skrutt-hund ♥Vi drack glögg och hade riktigt mysigt bland får, getter och ankor =)

Vidare till syster där jag fick med mig systerdotter Nathalie, 2år ut på promenad. Härlig liten tjej med stoort hundintresse ! Duktig är hon med : )

nat kite

bild(2)

Resten av dagen julpysslade vi julkort och tomtar.  Vi drack glögg, pratade och hade riktigt systermys! Tova vallade kattungen Tass i flera timmar, det bästa med det var att hon glömde att vara rädd för barnen 😉

julkort

Idag har vi gjort det absolut värsta jag vet, gått i affärer och handlat julklappar bland alldeles för mycket folk, långa köer och fulla parkeringar. Jag var redan klar, men min käraste hade inte börjat… Men nu är vi helt klara !! Skönt =)

Väl hemma blev det lite bus/träning med hundarna, Kite fick 2oseriösa pass och Tova 1seriösare, lite längre pass. Är ändå nöjd med båda ❤

Sist men inte minst fick jag mail om att jag vunnit en bloggtävling hos Emma, tänk att jag vann?!? Så häftigt och roligt! Lycklig tjej.

hjorttavla

rådjur sol hage

flickorBilder från den härliga morgonpromenaden i fredags !

Annonser