Ganska blandad kompot på dagens träning. Jag testade att köra ett kravlöst pass med Kite och bara leka loss och inte bry mig så mycket om detaljer och sådant. Kanske har haft för mycket press på oss att vi ska nå framgång så vi missat det där lättsamma och roliga som jag har med Tova. Det kom en hel del skall, men på samma ställen som det kommit även att vi tränat superlugnt. Och fria följet blir varken bättre eller sämre med lek. Hon är lite flackig i kroppen och vi har inte hittat ”vårt” tempo än. Men det kommer med tiden. Vi ska leka oss igenom klass 1 och 2 sedan satsa på vallningen nästa år. Klass 3 och elit hinner vi med senare i livet 😉

Tova fick väldigt blandad träning, vi började med en kedja som inte fastna på film. Platssitt 30sec+dold plattsligg 30sec+fritt följ 20steg+skick till rutan där jag gömt en boll. Hon gjorde det mycket bra.

Annonser