Igårkväll tränade vi med Katta och Fajt i kylan. Det gick över förväntan med båda töserna.

Kite och jag testade olika verktyg för att lugna ner henne, klappa på bröstet, koncentrera sig(stadga), äta lugnt utlagda godisar från marken och lick-treat. Jag köpte en sådan hos Ditte men glömde den i Kattas väska sist. Kite blev salig av den och superlugn! Tova tyckte den var väldigt överskattad, tur den funka på rätt hund ; )

lick treat

Från godis på marken kunde jag sätta henne, utgå och göra inkallning utan att det kom skall. Framsteg ! Hon var generellt lugnare och gjorde många fina saker.

Tova var riktigt supertaggad och gjorde tre kanonskick till olika rutor. Så roligt ! Frivilligt fritt följ och inkallning med stå funkade med fint. Längtar till nästa år när vi ska ut och tävla igen !

En gammal, ovisad film på Kite när vi gör en liten kedja.

Annonser