Idag var jag och hundarna på HU för lite miljö och socialisering. Kite skötte sig riktigt bra och visade inte mycket rädsla alls, bara för en irländsk setter direkt när vi klev ut bilen!!
Hela gruppen går en gemensam promenad i början av varje tillfälle vilket är så bra, barn, hundar och stojj. Hon klarade det galant idag med svansen i topp. Sist var den mer under magen en uppe, älskar den snabba utvecklingen hos henne!

Tandvisningar hann vi med ett par stycken med, både av kvinnor, en man och ett barn. Lite myror i baken men inga rädslor idag, så bra!

Passiviteten hade med gjort framsteg, få skall och lite pip. Framsteg för att vara Kite med andra ord 🙂

Är mycket nöjd med min lilla tjej och att vi valde att gå denna kurs!

20120913-043800.jpg

20120913-043817.jpg

Tova fick komma ut när kursen var slut och träna lite kedjor, hon gick såå bra! Bästa uppladdningen för henne är att sitta i bilen när Kite är ute !
Vi kedjade FF, sitt u gång, slät inkallning, ruta och en slät apportering. Hon höll ihop riktigt fint och utförde momenten bra, utom rutan. Där taggade hon bra men körde en ”gå runt” på hela rutan istället. Eftersom jag bestämt mig för att kedja fick hon ingen andra chans utan vi gick vidare till apporteringen! Dumt av mig att sätta rutan i kedja när den inte funkar som singel..

En bra kväll på BK med mina 4-benta 🙂

20120913-050759.jpg

Annonser