Idag blev det träning hemma i trädgården. Kite som såg att vi skulle ut och träna började gapskälla vid dörrn. Då blev det omkastning i ordningen och Tova fick börja.

Mycket märkligt sa Kite, men hon blev tyst !

Tova skötte sig riktigt bra och höll ihop riktigt fint i FF. Nu när vi jobbat så mycket med de nya momenten i 3:an har vi tappat lite i de ”gamla” momenten. Hon har börjat nysa, ploga och släppa kontakten. Igår när vi tränade på NBK bröt jag vid felen, och hon fick frivilligt komma upp vid min sida igen. Efter 3 bryt nös hon inte en gång. Ikväll kom det några nys vid vändningar på stället och stegförflyttningarna. Men i övrigt höll hon ihop riktigt bra med hennes härliga attityd !

När det var dags för hundbyte gick jag in för att hämta lite annat godis, när vi kommer ut skjuter grannen första skottet. Kite visar inga rädslor, bara glädje. Vi började med lek och det kom hela tiden nya skott. Hon bryr sig inte över huvud taget. Så härligt. Jag vågade till och med göra en platsliggning med skott. Hon låg helt stilla utan att släppa blicken från mig.

Såå skönt, inte ens Tova hade varit rädd inne ?!?! Så skönt  =)

Nästa omgång hade det tystnat ute och jag vågade jobba lite apportering med Kite, jag har nog mer låsningar än vad hon har. Rädslan för Tovs apportering sitter i ryggmärgen, trots att Tov nu för tiden gör klockrena apporeringar. Men Kite skötte sig bra, inga skall och bra grip. Hennes FF var riktigt bra, hon höll ihop så fint. Bästa Tok-Fia ♥

Oh jag måste ta mer bilder på Kite, har inte fotat med systemkameran sedan valllägret. Inte bra 😦

Annonser