Idag åkte jag och Katta till Fyllingarum för lite vallning. Ingela kunde tyvärr inte idag så vi var helt själva. Fördelen är att det går ganska fort när man bara är två stycken.

Tova skötte sig väldigt bra idag. Vi jobbade på drivningar där Tov gärna galopperat in i rumporna på fåren för att sedan ”flanka” fram dem. Hon redde ut det riktigt bra och förstod vad jag ville. Flankerna har blivit riktigt bra och hon släpper fåren fint !

Kite var ett litet busfrö idag med mycket spring i benen. Hon fick gå in två minikort vallpass. Ett överslag med flocksprängning när vi skulle fånga henne men annars skötte hon sig fint. På slutet när fåren var på stora fältet med Fajt rymde hon från bilen och skulle ”hjälpa till”. Hon gjorde inget dumt utan flankerade mest. Tok-troll. Nu får hon nog vänta tills vi kan få instruktörshjälp. Vet inte hur jag ska gå vidare från valp/tändningsstadie till nästa steg som jag inte vet vad det är… Nackdelen med att vara nybörjare, men jag vill att det skabli så bra som möjligt !

Bus-Kite ♥

Annonser