I lördags var jag och Fredrik en sväng på stan med hundarna i bilen. På vägen hem stannade vi på McD för lite käk, vi tog driven och åkte upp till bruksan för att äta och hundarna skulle passivitetsträna lite. På bruksan var det fest, stor Vippet/grey hound tävling. Det var husvagnar, hundar, folk, grillar och live musik. De höll som tur var inte till på själva appelplan, men musiken hördes väl över hela plan. Kunde inte hålla mig från att träna och skrapade fram lite godis och kopplet fick agera leksak.

Kunde man få ett bättre träningstillfälle än detta ? Hög musik, fint väder och helt själv på appelplan. Med Tova blev det mest lekövningar/freestyle då jag inte visste hur hon skulle reagera på de skrälande högtalarna. Men det gick kanon, härlig attityd och koncentration.

Kite fick med latja lite för att känna in dagens miljö, hon blev dock något övertaggad. Het, studsig och ganska galen. Stadgan var som bortblåst. Vi gjorde lite basic-övningar och bakmarch. Det gick bra tillslut och hon stördes inget av ljudet !

Bästa Tok-stollar ❤

Kan man ha en bättre lördagseftermiddag ? 😉

Min fina familj ❤

Annonser