På väg hem efter mitt kvällspass på jobbet blev jag extemt träningssugen. När jag öppnade ytterdörrn mötte jag två stycken som var minst lika taggade.

Två pefekta mickro-pass med hög lyckande-frekvens !

Kite tränade signalkontroll/skilja på sitt och ligg+stadga. och en mini-kedja av sitt stanna, spring fort, in i fot-possition. Satt som ett smäck. Jag älskar hennes aktiva stillasittande. Hon är så medveten om vad det gäller och sitter med någon slags glädje ! Underbara valpis ❤

Tova fick göra att par ganska långa ”gå runt”-skick med hög fart. Ett par gånger stannar hon och testar om det är okej ”att gena lite”. Först står jag passiv, står hon passiv mer än 5sec loosar hon belöningen och jag leker med den själv. Går hon runt och får hon lekbelöning ! De sista repetionerna gick kanon på ca 30meter ! =)
Z börjar ta form. Kedjade ihop sitt och ligg under march med belöning efter sista vänd i  sittet ! Duktig tös.

Kvällens Storta plus – Kite skällde inte en gång på hela träningspasset trotts att hon var superladdat och ganska svåra störningar 😀

Fokus i långsam march Älskar hennes attityd ❤

Annonser