Idag träffades jag, Katta och Lina på en grusplan i Finspång för lite träning. Kite hänger glatt med till olika ställen och bryr sig inte nämnvärt om vart vi är. Bara hon får leka/träna är hon nöjd.

Kite fick träna lite baklängesmarch och stadga i sitt med olika störningar. Två gånger blev det för svårt, en gång sprang Fajt förbi i högfart och nästa gång hade jag gått ganska långt och skulle precis fria henne så sprang hon ett varv till Linas bärner.. Tokstolle ! Idag funka leken kanon, hon grep, viktförskjöt, var tyst och sprang snabbt till mig när hon vann ! Duktig valp ❤

Tova fick göra en kedja, har inte kedjat sedan vi tävlade i maj… Vi har inte så många moment klara för trean men vi kedjade 3:ans fria följ, 2:ans inkallning och fjärrdirrigering. Hon flakade en del med blicken i fria följet och ljudade i stegförflyttningarna. Inkallning och fjärren var klockrena, superhög fart, perfekt ingång och frysta bakben med energiska rörelser! Hon tände till mer och mer med tiden, på ett sätt bra att hon inte sackar ihop men fria följet som är först vill jag ju ha samma energi i som sista momentet.. Tål att tänkas och jobbas på !

Kite tränar kloss på kennellägret !Mina två fina prinsessor ❤

Bilderna från lägret är fotade av duktiga Camilla !

Annonser