Vi var idag 5 tappra själar som trotsade vädret och träffades på brukshundsklubben för lite lydnadsträning. Regnet vräkte och vi tränade lite var för sig. Mycket bra med den formen av störning med, vi brukar alltid annars köra en och en för extra ögon, hjälp, kommendering mm. Vi slöt ihop oss och körde gruppmoment. Tovas första sitt i grupp, hmm jag har inte tränat det på sidan av heller för den delen. Jag belönade mycket då jag vet att hon gärna lägger sig ner. En gång hann hon, just den gången jag inte räknade 😦 Men vi gjorde om och hon satt resten av tiden.

Ligg i grupp gick bra, jag var lite halvdold och belönade lite grann. Skönt att Tov inte är väderkänslig !

Hundarna i gruppen var väldigt trevliga, de satt och låg fokuserade på sina mattar. Som det ska vara 😉 !

Kite fick komma ut och träna lite baklängesmarch och inkallning. Det gick mycket bra och fokus låg väldigt mycket på mig, duktig valp. I passiviteten är hon ganska tittig och osäker på de andra hundarna. Men hon fick hälsa på en snäll och tyst ! sheltie idag. Bra =) Försökte leka med fröken men det var inte så intressant, två tänder åkte ut i morse och fler sitter lösa. Antar att det är därför..

2 ekipage från dagens träning. Bilderna är dock från tävlingen i våras =)

Adelia och BiancaBibban och Ragge

Annonser