Jag har vart på valpläger hos Anna Larsson, Canis Sörmland.Jag bodde med Kites brors ägare Louise och Jessica med en kelpievalp.

Kite har levererat över mina förväntingar och gav gärnet i alla övningar. Störningar som ny plats, ösregn, publik och andra lekande hundar klarade hon galant. Att vi hade en strålande instrukör gjorde det hela superbra.

Jag är så nöjd med kursen och mina två nyfunna vänner. Vi hade samma värderingar och tankar kring hundar och träning. Mycket roligt. Vi satt upp till 3 på nätterna och bara babbla. Så härligt ! Det tråkiga är att de bor på andra sidan sverige…

På kursen jobbade vi mycket med grunder inför olika hundsporter. Vi jobbade med baklängesmarch, inkallning, självkontroll, lek, ingångar, kroppskontroll, nos-och tass-target, ”gå runt”, externbelöning och apportering. Självklart var allt klickerbaserat med shejping =) Jag såg  stora framsteg på varje pass. Kloka fina Kite !

Kite jobbar på kloss. Första passet gick hon upp  och gjorde mest hoppstå på den..Louise och söta Snipe

Sötaste sockernäsorna ❤

Snipe jobbar på klossen =)

De var galet lika, både jag och Louise sa fel flera gånger..

Stadga i framkroppen =)

Bus-kelpien Inka.

Syskonkärlek ❤

 Att gå med ett leende på läpparna i tre dagar och börja gråta glädjetårar på kursen för Kite var så duktig. Kan inte säga annat än att jag är så nöjd !

Tack alla inblandade för ett härligt läger !

Annonser