När jag hämtade hundarna hos mina svärföräldrar var de helt slut. De hade lekt med Ebba och Foxie hela dagen. De var inte speciellt träningssugna med andra ord. De fick sova en stund medan jag skrev i Kites nya träningsbok. Nu ska jag börja skriva och strukturera träningen mer. Det är roligare så !

Jag har också varit duktig att filma mina senaste träningspass så jag får se hur det ser ut. Riktigt roligt och lärorikt ! Tyvärr är jag ju inte så ”haj” på det här med filmredigering och uppladdning på youtube 😦

Jag är iallafall mycket nöjd med kvällens träningspass. Tova blir mer taggad av utebliven belöning, skönt att hon inte blir ledsen och ”off”. Dock var hon så het i fjärren att hon skuttade så högt i uppsittet att hon flytta hela kroppen 😦 Men glädjen fanns där, vi körde en fjärr med 5 skiften och svansen vifta vid varje skifte ! Tekniken är nog lättare att träna än känslan !

Kite fick sitt första pass på magasinet, mycket spännande lukter och saker att titta på. Hon fick strosa omkring en stund innan vi satt igång för hon inte skulle distraheras så mycket. Leken med fleeceflätorna går inte så bra, med fårskinsleksaken går det bättre. Hon har lite svårt att kampa, men det kommer nog snart.
Klossen har hon verkligen fattat, hon söker den och står kvar även om jag backar ett par steg. Hon har även börjat röra baken en del !
Wow vad häftigt det är med shejping =)

Vi jobbade inget på hoppstå då hon kändes lite trött att börja med något nytt. Lång dag för lillstrumpan.. Jag är glad att hon är så arbetsvillig och framåt. Hon är verkligen rolig att träna med !

Gräset börjar bli härligt grönt ! 

Annonser