Kite har bott in sig riktigt bra och vi har börjat lära känna varandra. Jag tycker det har klickat bra mellan oss. Jag gillar henne skarpt !

När vi vilat upp oss från promenaden och jag röjt av lite i hemmet packade jag in hundarna i bilen för lite miljö/ socialisering.

Lite pip i bagaget men inget mer. Vi stannade efter 2km för lite bus. Efter lekpausen sov hon resterande mil in till staden. Nästa stopp blev på Djurmagasinet. Kite fick följa med in och hälsa på lite folk, äta godis och leka inne i affären. Hon fick sitta lite på disken och blev igenomkänd av en karl. Det gick mycket bra och avslutades med pusskalas. En nöjd Kite att stoppa in i bilen igen. Jag for in till city, körde fel x antal gånger innan jag hittade min tandläkare. Inga hål för min del!

Hundarna sov gott i bilen när jag kom tillbaka. Skönt.

Ett sista stopp hos mamma och pappa där hundarna fick leka med Ozzigubben. Det var full fart på lilltjejen som sedan slog ihop på deras golv. Då packade jag in henne i  bilen och hon sov hela vägen hem.

Mycket skönt om hon kan lära sig att i bilen ska man vila/sova. För att sedan kunna köra fullt ös. Jag är mycket nöjd med dagens miljöombyte och utmaning att träffa nya människor. Jag möter ju inga här hemma (3km till närmsta granne). Däremot möter jag vilt på varje promenad, så vi får träna på det istället.. Imorgon ska vi in till finspång centrum. Träningen är i full gång 😉

Annonser