Dagen har varit förvånansvärt lugn. När fröken har varit vaken har hon lekt lite med mig, försökt få igång Tova och utforskat lite ute på tomten. Hon har varit väldigt följsam och trött idag. Hon har sovit nästan hela dagen. Min mamma och gammelhund kom på besök en sväng och det sov hon sig igenom. Hon fick en puss av Ozzi, hängde med på en liten promenad, rullade sig i bajs och sov vidare.

Kite sover i min handväska och Ozzi ”blundar” för det otäcka vi tagit hem…

Nu på kvällen har hon varit vaken en stund. Vi gick ut på tomten och lekte lite med fleeceflätorna. Sedan gick vi en promenad runt gården, hälsade på ett rådjur, åt lite skit och nu har hon däckat i soffan igen. Hoppas hon kan sova i natt bara =)

 Syskonbus ❤

Tova fick sig ett lydnadspass i magasinet. Vi tränade rutor, fjärrdirigering och följsamhet. Vi hade en god känsla genom hela passet även om allt inte blev rätt. Hon blev inte ledsen även att hon inte fick belöningen utan tog i lite till i nästa repetion. Precis den känslan jag letet efter och jobbat för att få fram. Så jag är mycket nöjd med min stora dam.

Viktförskjutning 😉

 Tova har varit ganska snäll idag, lite bitter mellan varven men ändå jäkligt gullig med henne. Jag är nöjd ❤

Annonser