Efter en lång dag i storm bland avgaser och lastbilar var jag ganska trött. Tog en dusch och powernap i en solsäng och åkte hem. När jag klev ur bilen på gårdsplan kom en rejäl energikick och jag sprang in och bytte till löparkläder.

Vi gav oss ut på de fina, torra grusvägarna längs sjön och traska på i ett högt tempo. Det gick så lätt att jag föll över i jogg och joggade i nästan 1,5km plus lite intervaller på vägen hem. Totalt var vi ute i ca 7km. Vi avslutade med lite bad och lek på en äng. Underbart – älskar livet på landet ❤

Tova hade inte en tendens till jakt, vi såg stora tranor, harar, nytramp av gris och en massa fåglar som prassla i skogen. Hon gick lös hela rundad och blev överröst med belöning för varje markerade av vilt. Har en tanke att börja skvallerträna vilt. Så testar mig fram lite hur jag ska göra. Jag har testat att klicka men då tog hon klick som varsegod att springa in i skogen. Inte riktigt rätt.. =)

Skön eftermiddag med andra ord !

 

Annonser