Livet rullar på. Bee flyttade hem i söndags. Den dagen blev allt annat än planerat. Med dikeskörning, inställd vallning, maginfluensa och andra tråkigheter. Dock fick jag veta att jag får en valp från FTW -klickerkloks kennel. Det känns superkul !

Tova och jag tränar för fullt med blandade resultat. Tova känns inte helt kry, tycker hon betéer sig lika illa som förra året innan livmoderinflamationen bröt ut. Hon är överhet, tränger och bara gasar. Samtidigt i de lugnare momenten ser hon lite orolig och loj ut. Tråkigt när hon gått så himla bra en längre tid. Och tråkigt om hon går runt och har ont! Hon ramlade i fårhagen ganska illa i vintras och en gång på promenad för ett tag sen. Borde nog ringa rehab och se om de kan känna igenom henne.

En annan superbra sak som hände igår på promenaden var att jag kunde bryta när hon såg/jagade ett rådjur. Hon bröt, jag var i himlen !
Självklart blev det massa bus med boll och godis när hon kom tillbaka.

Annonser