Dagen jag velat glömma närmar sig med stormsteg. På söndag, om en dag, kommer älskade underbara Bee inte bo hos oss mer. Hon kommer flytta till sin uppfödare/husse för att börja valltränas. Jag har ju vetat hela tiden att hon ska flytta hem, men aldrig att jag skulle ringa och säga vilken dag. Men det känns bäst så här, tror jag. Trots att små tårar rinner på kinderna blir det bäst för Bee att flytta en gång. Inte behöva flytta med oss till gården för att sedan flytta till sitt riktiga hem efter någon månad. Hon behöver dessutom valla mer än vad jag kan erbjuda i dagsläget. Nu vallas katter, bilar och Tova. 

Man ska alltid tänka på hundens bästa och det känns som det här är bästa utvägen. Att hon börjar bli riktigt bra i övrig träning gör det ju inte lättare. Skulle hon bo här längre och utvecklas i denna takt ännu mer skulle det självklart bli ännu svårare. 

Idag har vi varit på bruksan för sista gången ihop och hon gjorde ett kanonpass. Hon är så engagerad och gör allt med glädje och nyfikenhet. 

Nu är det gos i soffan, hon och Tova ligger ihopkurade ❤Puss<3


Baklängesmarch och mellanpossitionFotgående


Denna vecka har hon dock vart ett litet busfrö och bitit sönder ett par skor och två läderkoppel 😉
Vi bugar och bockar för det Bee ! ❤

Annonser