Oh vad jag längtar till lydnadslägret i Enköping 26-28Augusti. Ska bli så kul att bli igångsparkad och börja träna ordentligt för de högre klasserna nu.

Har börjat med grundövningarna i Rutan, fjärrdirigering, ställande i inkallning, hopp-sitt-hopp och så klart fria följet. Just nu går fria följet bäst, hon är så härlig i det !

I fjärren är jag inte nöjd, måste hitta något som är värt att jobba för men inte leksak då hon låser sig och stänger öron. Tråkigt ! Hon blir så osäker på godis och tar det inte riktigt som belöning. Ska se om jag får köpa nått extra smaskigt av Ingela nästa gång jag ska dit. Annars för jag väll ugna lever eller något annat snuskigt… 

Igår på jobbet hände även en otäck grej men jag klarade mig ändå bra. Jag plockade papper vid ett avbrott nära rullmasnkinen, då startar en maskinen så tambon börjar snurra, och jag som står bland allt papper åker med, med en supersmäll i marken. Så en bamselårkaka på rumpan, två svullna handleder, skakiga axlar och ont rygg blev resultatet av den smällen. Inte okej ! 

Idag är det som tur är bättre ! Hoppas inte det blev något i rygg eller armar bara, det blev ju en skaplig smäll… 

Något possitivt är iallafall att jag inte åkte med hela vägen ner i tampellan där 100gradigt vatten blandas runt med papper av två jätteknivar iallafall, för då hade jag inte levt nu.. 

Tittade även på en lägenhet idag med, får besked på fredag om vi får den. Så håll du tummar, tassar och tår för våran del !  

Annonser