En heldag tillbringades i en fårhage i Stavjö. Jag var åhörare på en vallkurs för Peter Nilsson, andra gången jag är det på kurs för honom. Jag tycker han är såå bra, han har otrolig djurkänsla och är väldigt pedagogiska och bra på att lära ut. Nästa gång jag ska träffa honom hoppas jag kunna ha med Tova och valla lite. Känner att jag lyssnat väldigt mycket nu och vill testa det på riktigt.

Jag gillar hans tänk med att man ska ha så lite (inga) hjälpredor i vallet. alltså inga piskor, flärpar eller annat jobbigt att släpa på. Det är ju så klart målet att kunna valla sin hund utan hjälper tycker jag.

Här kommer en bildbomb på dagen fina hundar !

Ett tack till Ingela som påminde mig om min anmälan och till Jennie som annordnat så bra med mat och allt !

 

En snygg EmenEmare =)


Två  andra skönheter =)

Peter visar upp sina två fina hundar, Tarzan och Jemie !

Ingelas fina Skojja ! =)

Det var härlig spridning på hundarna, här är en BC-pojk som ska tändas till !

Efter kursens slut provade Peter Jennies hund Ess i fårhagen. Såg mycket stiligt ut !


 

Annonser