Igår gick jag och Maria en extrasväng på vägen hem från skolan, vilket resulterade i att det tog närmare 2timmar än 45min som det brukar ta… Hundarna bada i alla pölar de såg, lekte och hade mys. Vi prata skit och skratta åt våra tokstollar, dessa pölar var inget vi var sugna att plaska i så när vi väl kom hem packades badkläder, kamera och vatten ner och vi begav oss till badplatsen. Maria slängde sig i vattnet direkt, jag mesa och ville sola först. Hundarna var i konstant hela tiden, tillslut behordrade Maria mig att gå ut i vattnet för hon skulle få coola kort. Det slutade med att jag med badade tillsammans med de 4-benta =)

Jag är i ! =)

Tova ha inga problem att hoppa i !

Alltid redo..

.. att fånga bollen !

Emil rystar, Får man ingen boll får man ta andra saker, Tova-skitgris ! =) ❤

 

Annonser