Idag packade vi ihop oss i Fias lilla bil tillsammans med hundar och grillsaker. Vi åkte till en fin badplats i Smålandsstenar. Vi simmade av hundarna, grillade korv, tränade lite lydnad, grillade marsmallows och prata en massa skit. Himla mysig kväll kombinerat med hundaktivitet. Tova har motionssimmat två dagar i rad nu och hon bara älskar det. Igår blev det mycket cirkelarbete och åttor och idag blev det långa, raka sträckor, hon fick även trava i vattenkanten ett par vänder. Jag lånade Fias bollkastare så jag kom ganska långt, Tova blev riktigt trött på slutet men har svårt att sluta bada. Kul att hon gillar det !

Jag är så glad att hon är öppen för all sorts träning jag erbjuder henne, speciellt i de stärkande sakerna som exempelvis simning. Eftersom hon gör så konstiga hopp, tvära vändningar, tvärnitar och volter är det bra att hon har mycket muskler. Dumt att slita på skelett, leder och andra sköra kroppsdelar.

Jag vill ju att min lilla Vitsippa ska hålla många, många år ! =)

Annonser