Nu ska en planering för tvåans moment läggas upp. Jag har börjat lite smått med vissa grundstenar till de olika momenten. Men inför denna klass ska jag göra en planering hur allt ska läras in från grunden och vissa saker ska slipas till =)

Det ska bli så kul att börja lära in alla nya moment, jag tror Tova kommer älska dem eftersom det är mycket mera fart i tvåan än ettan 😀

Hon verkar gilla att visa upp sig iaf, hon var överlycklig idag när vi kom till tävlingsplatsen.

Men det jag ska lägga mest krut på förutom momentinlärningen är:

  • Hon ska orka hålla ihop ett helt program + två extramoment
  • Få en mycket stadigare possition i fria följet
  • Orka ligga helt still på platsligget (hon lägger huvudet mellan benen, tar upp det, ner lite längre upp, och kommer jag inte efter x antal sådanna repetioner rullar hon över på sidan, inte bra ) Det possitiva i platsen är att varje gång vi tävlat har någon brevid henne rest sig, även idag, men hon ligger mycket still ! )

Moment vi börjat med:
Inkallning med ställande – Det gör hon kanonsnyggt, bättre än ställande under gång
Apportering – Gör hon bra utan tugg, men måste jobba på ingången
Fjärrdirigering – Vi har börjat frysa baktassarna i marken mellan ligg och sitt på nära håll, går bra !

Jag vet hur jag ska träna in rutan men har inte börjat än, även hopp sitt hopp har jag en plan för 🙂
Men vi har hela sommaren på oss, vilket ska bli kanonkul 😀

Knasig pojkvän premiärbada i Ensjön den 24/4 , termometern visa dock 18grader. De tror jag ju vad jag vill på 😉 


 

Annonser