Idag har Tova och jag varit varandras i ett helt år, ja det är hela 365dagar sedan Lasse ringde och frågade om jag ville ha Tova. Det kan varit en av de bästa dagarna i mitt liv. Tova skulle bli min! Detta år har varit helt underbart. Jag har inte bara fått en bästa vän, jag har även lärt mig såå otroligt mycket.

Hur träffades jag och Tova då ?
Jag träffade Fredrik när jag fortfarande gick i gymnasiet, vi dejta och blev snart ett par. Jag hade gått i tankarna på en ren Border Collie ganska länge men kände att jag inte riktigt hade tid eller kunskap för det.
När jag då träffade Fredrik fanns absolut inte tiden. Men i F’s familj fanns ung-hunden Tova. Jag tyckte jag kunde lära mig lite på denna busiga blandras-tik och började lite smått träna med henne. Det gick väldigt bra och Tova började bli mer och mer fäst vid mig, och jag vid henne. Jag tog studenten, började jobba och den lediga tiden fördelades jämt mellan Tova och Fredrik.
När jag och Tova var själva med varandra brukade jag fantisera om att hon en dag skulle bli min.
Vi gick en lydnadskurs hos Ingela och tränade skogsarbete för Carola.
Jag sökte hundskola och frågade Lassa om jag skulle få låna med mig Tova om jag kom in på skolan, självklart skulle jag få det.
Vi fortsatte träna på och umgås så mycket vi hann. Så en ledig aprilmorgon när jag skulle ut i skogen med jyckarna ringde telefonen. Det var Lasse, han frågade om jag ville ha Tova.
Kan ni tro att jag blev lycklig, Tova skulle bli min. Det skulle bli hon och jag. Helt underbart!
Det var nog den bästa dagen i hela mitt liv.

Nu ligger hon med huvudet på min arm och snarkar högt.
Jag är så lycklig att du är där, att det är du och jag ! ❤

Där fick ni även veta hur jag blev med blandis, det är svårt när det är kärlek vi första ögonkastet.

Vår fina lilla familj ❤

Annonser