Ja idag blev det årets första ”planerade” simtur för Tovas del. Hon har visserligen redan badat, både i ån genom Reftele och Ensjön – direkt när isen börja smälta… Dock tyckte jag det var lite för kallt då !

Hon är i ganska dålig kondis efter operation och återhämting, men den ska sakta men säkert byggas upp igen. Två halvlånga promenader + simtur har hunnits med idag. Imorgon blir det milen för våran del. Jag tror ju inte det är någon risk för överansträngning när vi bara går…

Man blev bra sugen att hoppa i själv…

Söt-Alven som just nu är kär i allt som rör sig =)

Tovas favoritlekar är att hämta kastade saker, döda och dränka !

Här dränks en pinne, häromdagen dränktes en sprillans ny snör-boll som inte kom tillbaka 😦

Min snygga vitsippa ❤

Har ni några bra motions / uppbyggnadstips så får ni gärna slänga in en kommentar !
Tänkte ut och klättra med henne på onsdag, det borde väll vara bra ? =)
Annonser