Det är så skönt att min själsfrende är hos mig igen. Hon verkar vara glad, lycklig och smärtfri. Otroligt skönt !
Gick till och från skolan idag, körde två uppletandeskick och lite lydnad. Hon var såå duktig, något het. Hellre het och frammåt en trött och okoncentrerad. Körde bara korta sträckor och stegförflyttningar. Hon verkade tycka att jag gick för sakta imellanåt för hon trampa på tittade, backade in i pos och fortsatte sedan i rätt… Hon hade perfekta, raka ingångar. Hoppas det håller i sig…

Upptäckte idag att skolmästerskapen jag anmält mig till visst var nästa vecka. Oj undra om man hinner träna ner henne på jorden tills dess ?
Om inte annat tar jag tillfället i akt och tränar ingång på plan och sedan belöning =)

Nu ska jag ge min kobajsluktande hund en stor puss för sedan kvällskiss i regnet ❤

Annonser