Ibland frågar jag mig om jag skämmer bort mina hundar för mycket, kan man det ?

Idag kom jag på mig själv, Ozzi sitter och glor på sin Bia-bädd jag går fram för att se vad som är fel, filten är skrynklig !
(hur många hundar kommer ens på att be om hjälp för en skrynklig filt ? )
Världens bästa matte skakar av filten, viker om den, puffar kudden och pussar han godnatt !

Jag ger de kvällsmat varje dag kl:20,00 och ja – de tjatar om jag är 1 min försenad och snäll som jag är ger dem mat ändå !

Som sann hundägare tycks man alltid ha lite gobitar i fickan, något de fyrbenta är mycket medvetna om. Igår höll jag på att trampa på Alva hundra gånger då hon sprang runt mig hela tiden. Jag frågade Mariette varför, svaret löd : För du ger henne godis så fort hon kommer fram till dig, ahhh ett ljus gick upp. Det gör jag nog, omedvetet slinker handen ner, fiskar upp en bit och delas ut till en hungrig blick =)

Jag är nog lätttränad i hundarnas ögon, gör allt de ber om…

 

Har ni några speciella ”grejjer” som just era hundar ber om ?

Annonser