Duktiga Alva spårar och visar upp sin fina sele.

Kommer att finnas till försäljning snart, specialdesignade för just din hund !

Hojta till om ni är intresserade!

Det är vår i skogen och det forsar vatten i alla bäckar små !

Jag och Mariette plockade av Ozzi’s vinterkrage. Något han inte är så förtjust i…

Han blev mycket söt ! ❤

Lilleputt fick sig ett spår på ca 350m med 5 apporter (leksaker). Han har ju alla sina år bara gått över föremålen, men de senaste gångerna har jag haft Stora leksaker och han har plockat upp den slängt en blick på mig spottat och fortsatt spåra. Det är alltid något, idag ropade jag i ett bra och plockade upp en näve godis så fort jag kunde och han kom in med första apporten  ! Duktiga gammelfarbror =)

Han gjorde likadant på de andra tre och gick i kärnarn hela tiden, det är ju onädigt att släppa 😉

På slutet sprang han rakt ut från spåret och drog i ett jaktskall, han blev helt galen. Så jag fick glatt plocka upp slutapporten själv och belöning blev vittra vilt. Ozzi var nöjd och det är alltid viktigast !

 

 

 

 

Annonser