När något händer så  fort är det svårt att hinna med och ställa om sig. Jag har så lätt att gå ner mig psykiskt och har idag varit hemma från skolan för att deppa under täcket. När Mariette kom hem från skolan gick jag upp för lite frukost, vi pluggade lite projekt och började sen att sy lite halsband till hundarna. Hon den där Mariette är himla bra, hon fick mig tillomed att skratta !

Jag funderar på att byta hund med Mamma och Pappa tills Tova är frisk och kry igen. Dels för att det blir för långa dagar för henne att ligga i lägenheten när vi är i skolan och för att jag inte ska komma efter i de praktiska ämnena.
Jag tror desutom Ozzi skulle bli överlycklig att få bo med mig igen. Han älskar ju trots allt att träna !

Det är svårt, jag vill ändå inte vara ifrån Tova så mycket. Det är ju trots allt 25mil hem. Men jag vill absolut inte stressa hennes läktid och jag tror hon skulle må väldigt dålig att vara i skolan när hon är så pass nyopererad.

Om jag får hämta hem henne imorgon blir det nog hemfärd till Norrköping direkt från Växjö. I norrköping finns det ju desutom lite fler veterinärkliniker i närheten. Nu har jag ju 12mil till veterinären. Är det akut är det ju i västa fall för långt…

Det finns ju tyvärr för och nackdelar med allt…

Men skulle vara himla kul att vara ett par veckor med Ozzi eftersom han börjar bli till åren med =)

Annonser