Japp nu ska det nog bli av på riktigt. Har nu anmält och betalat in till en officiell tävling i Söderköping den 5mars.
Om jag inte hade gjort det hade jag nog dragit mig ur igen, jag är lite larvig !
Men sist var det inte mitt fel att det inte blev någon tävling, det blev inställt på grund av för mycket snö/ oplogad plan 😦

Men nu är vi på G igen efter vintervila och igångsättning. Tova och jag har tränat många, korta pass sista tiden och det börjar ge resultat ! =))
Jag testar även mycket hur jag/ vi ska bete oss mellan moment, in på plan och hitta en belöning som gör att hon håller ihop hela programet. Ibland trillar hon över och börjar tränga/tigga om belöning, ibland tappar hon focus men oftast går hon väldigt bra ! Roligt med resultat.

Jag är så otroligt glad att det är hon och jag ❤


Ganska bra position, i linje med mig =)

Något långt framför…

Annonser