Låång dag i skolan idag. Gick hemifrån kl:06.45 och kom hem vid 17.45. Men ju längre dag, desto mer att lära. Min snälla lärare/instruktör körde hem mig efter privatlektionen. Himla gullig av henne !

Jag var med Carro och Jo-Jo på deras projektarbete och privatlekrion idag. Hon ska göra ett arbete om assistanshundar,  något vi i min klass jobbat väldigt mycket med under det gångna året. Birgitta är hennes coach och jag ska vara hennes dagliga bollplank. När vi lagt upp en plan över arbetet tränade vi lydnad för Birgitta, alltid lika lärorikt och roligt. Bättre lärare får man leta efter.. Jag har hunnit gå på många olika skolor och ingen har haft så bra lärarkår som denna, jag är otroligt nöjd med skolan och utbildningen.

Här kommer lite bilder från i höstas när jag var hemma på praktik och bodde hemma hos mina föreldrar, en mysig promenad i höstsolen…

Mina älskade underbara hundar !

Gammelgubben och TokTova

HoppeTossan

Bordercollie

Min allra bästa vän ❤

 

Annonser