Oh man blir så otroligt glad när man loggar in på bloggen och har nya kommentarer. Idag hade jag 4st fina kommentarer. Så gulligt !

Inte det jag skulle skriva om igentligen utan dagens träningspass.

Tränade hoppstå med stadga, stadga i ligg och apportering med olika föremål

Hoppstå: Hon flyttar gärna vänster framtass efter en studs men står ganska bra efter. Jag ska friklicka lite på ordentligt markerade hopp igen. Hon verkar lite osäker på vad hon ska göra när jag lagt in så mycket stadga.

Apportering: Hon har varit lite slapp i greppandet och haft en ”äckel-min” under klass1 apporteringen. Vi har gått tillbaka till fläta och andra föremål för hon ska klippa åt med käften och lägga tyngden bakåt.
Tränade idag med svart pälsfläta, råtta och  kamprulle. Flätan och råttan la hon tyngden jättebra bakåt men på kamprullen tog hon gärna omtag. Ska tränas mer på konstiga föremål innan apporten får komma in igen =)

Ligg: Det ryckte ganska mycket i henne när Foxie gick runt och skällde och jag slog med läderlappen i marken. Även när jag höll den över hennes huvud  var hon sugen på att ta den. Men jag kunde gå runt och över när hon låg avslappnad. Ganska hög intensitetsnivå under detta träningspass.

Annonser