Idag har det varit en sån där fin, men riktigt kall dag. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder sa vi och traskade till skolan även idag. Skönt ! =)

Hundträning första lektionen, sedan håltimme, då jag tränade lydnad på traktorplan, gick kanon, tillomed så bra att jag gick in och anmälde mig till en tävling på lördag. Vet inte om det känns bra eller dåligt. har ju trots allt inte tävlat på kanske 4år, men jag saknar det ju lite men ändå räds jag av att stå på ”scen”. Det är ett inofficiell KM på Norrköpings BK. Så det är ju inte blodigt allvar som tur é 😉

Där efter hade vi redovisning och beskattning, något jag tycker är väldigt roligt (fast inte roligare än hund så klart )
Det är så kul att ge ”huvet” en riktig genomkörare !
Sen blev det promenad hem, se till Mariette och Alva. Lillstrump har stoppat i sig en leksaksråtta och den har inte kommit ut en så nu väntar vi och ser om den tänker komma ut eller om de blir röntgen och opperation. Hoppas på det bästa ! Mina fina vänner, tänker på er ❤
Lagade lite mat, Taco och tacolasagne. Bra mat i matlådor.

Därefter blev det Freestyle kurs, dock råkade vi vara där en timme för tidigt så blev en till genomkörare i lydnad.

Nu ligger vi i sängen helt utslagna och bara myser efter en lärorik dag !


Annonser