TovTov har varit jättekonsig senaste veckan, har svårt att koncentrera sig, drar i kopplet, kan inte varva ner, flämtar oh ögonen snurrar. Antar att det hänt lite mycket i hennes iv senaste tiden, flytt hos MoP, Praktik, massa lydnadskurser, vallat på många olika får, tillbaka till reftele och skolan, hundar runt sig hela dagarna… Idag värka hon bättre, hon fick vara hemma och sova när jag besiktigade bilen, och vara ganska passiv på freestylekursen på kvällen, idag var det bara halvdag i skola och hon var instängd i ”sovdelen”. Sedan en lugn långpromenadhem. Nu sover hon gott och har varvat ner ordentligt. Hoppas det inte är allvarligare än yttermiljöerna, vill verkligen inte att mitt gryn ska vara sjuk !

Det är så mycket man vill hinna göra och träna, tyvärr har ju bara dygnet 24timmar….

 

 

 

 

Annonser